E-shop Univerzitního knihkupectví

Z provozních důvodů musí být objednávky zaplaceny do 18.12.2019.
Děkujeme za pochopení

Úvodní stránka e-shopu   |   Publikace vydané na OU   |   Ostatní vydavatelé   |   Propagační předměty

Vyhledávání




Atlasy a průvodce | Audioknihy, CD | Beletrie | Cizí jazyky a cizojazyčná literatura | Časopisy a sborníky | Český jazyk a literatura | Dětská literatura | Ekonomie, management, právo a počítačová literatura | Filozofie, náboženství, politologie | Historie | Hry a volný čas | Hudební a dramatická výchova | Jazykověda a literární věda | Lékařská literatura a ošetřovatelství | Matematika a přírodní vědy | Ostatní | Pedagogika | Populárně-naučná literatura | Předškolní pedagogika | Psychologie | Sociologie a sociální práce | Speciální pedagogika | Sport, zdraví a výživa | Umění, architektura, tvořivost | Věda a technická literatura |

Počet položek v košíku: 0
Zobrazit košík   Objednat

Detail

Domácí kváskové pečení

Zboží je SKLADEM připraveno k odeslání.
Poštovné u nás již od 42,-Kč


Název:Domácí kváskové pečení
Autor:Hradecká
Nakladatel:CPress
Rok vydání:2016
Počet stran:87
Formát:170x230
Vazba:vázaná
Prodejní cena:249,- Kč
Daň:10%
ISBN:978-80-264-1280-9
EAN:9788026412809
Anotace:
Pokud máte chuť vrátit se ke kořenům, udělat si radost a vyrobit si doma něco opravdového, voňavého a lahodně dobrého, jste tady správně. Upečete si domácí kváskový chleba, prostě Chleban s An!


Myslíte si, že upéct si vlastní chleba je příliš těžké? Autorka této knihy vás přesvědčí, že ne. Skoro denně peče poctivé domácí kváskové klasické i bezlepkové pečivo. Zvládá to s láskou, radostí a s přehledem i bez vymožeností dnešní doby – bez strojů a kuchyňských robotů. Používá klasické pomůcky – lopaty na sázení chleba do pece i pedigové ošatky. Mouky různých druhů – žitnou, pšeničnou, špaldovou, grahamovou. Semínka do zápary i do těsta. Toto umění předá i vám.

V této knize vás také naučí, jak kvásek udržovat živý a zdravý, jak ho skladovat, starat se o něj, či jak jej zachránit, je-li „hladový“.
Ukáže vám, jak si rozvrhnout čas – zrání kvásku a kynutí těsta je tak trochu alchymie.
A samozřejmě – v části Recepty naleznete návody, jak si upéct spousty druhů kváskového pečiva!
Typ:kniha
Záznam vložen:12. 04. 2017
Poslední aktualizace:14. 12. 2019
Fotografie: Domácí kváskové pečení